Facebook Twitter Pinterest

Waar wij voor staan

Rondomeva probeert je zwangerschap een stukje mooier te maken door het aanbieden van goede, fijne en mooie lingerie en kleding. Wij vinden dat je als zwangere vrouw niet in ondergoed uit oma's tijd hoeft te lopen, alleen maar omdat je zwanger bent. 

We hebben een assortiment van verschillende merken en stijlen samengesteld, waaruit je een keuze kan maken. Dat varieert van betaalbaar tot wat duurder en van erg modern tot wat terughoudender wat betreft design. We bieden zowel beugelbeha's als niet-beugelbeha's aan. 

Met ons gratis boekje geven we je al veel tips over de pasvorm, want ons doel is om je zo snel en goed als mogelijk te helpen. Daarnaast kun je ons altijd bereiken via info@rondomeva.nl, mocht je nog vragen hebben.

Wij investeren veel in ons assortiment, in onze informatievoorziening en in onze klantenservice. Dit alles om je zo goed mogelijk te helpen. Helaas betekent dit dat we niet altijd de goedkoopste zijn en dat we ook geen gratis retourneren kunnen aanbieden. Wij geloven dat je uiteindelijk beter geholpen bent met goed passende lingerie en kleding dan met een winkel waar je een paar euro goedkoper uit zou kunnen zijn.

Reactie

/* shopScript */
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »