Facebook Twitter Pinterest

Verzenden & retourneren

Verzenden

  1. De verzendkosten binnen Nederland bij een bestelling t.w.v. € 100,00 of hoger zijn gratis  Wanneer de bestelling minder dan € 100,00 bedraagt wordt er € 3,95 verzendkosten in  rekening gebracht.
  2. Voor verzending naar overige Europese landen bedragen de verzendkosten € 5,95
  3. Rondom Eva is niet aansprakelijk voor diefstal, verlies of beschadiging van goederen tijdens verzending door PostNL.

Levering

  1. Rondom Eva besteedt het thuisbezorgen van de bestellingen uit aan PostNL. Wanneer het een verzending van een pakket betreft is deze te volgen middels het track & trace systeem van PostNL.
  2. Rondom Eva doet er alles aan om bestellingen binnen 1 werkdag, na ontvangst van de betaling, te versturen. Dat wil zeggen dat we er naar streven dat de klant binnen 2 werkdagen de bestelling ontvangt
  3. Rondom Eva zal al het mogelijke doen om geaccepteerde bestellingen zo spoedig mogelijk uit te leveren. Indien de levering vertraging oploopt, hetzij door tijdelijk niet in voorraad zijn, hetzij om andere redenen of-indien een bestelling niet of slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, zal de klant daarvan bericht ontvangen. De klant heeft in dat geval het recht om de resterende bestelling schriftelijk of mondeling te annuleren.
  4. Rondom Eva heeft na bestelling een uiterste leveringstermijn van 30 dagen, bestellingen waarbij de klant zelf heeft aangegeven deze later te willen ontvangen uitgezonderd. Wanneer de klant de bestelling binnen deze termijn niet heeft ontvangen, kan deze de koop kosteloos ontbinden.

Ruilen en Retourneren

Wanneer een artikel niet aan uw verwachting voldoet dan bestaat de mogelijkheid om het artikel te ruilen of te retourneren. Dit is mede vastgelegd in de wet koop op afstand. Wij benadrukken dat uit oogpunt van hygiëne, badkleding, slips, strings, tanga’s en shortys gepast dienen te worden met ondergoed. Artikelen die zichtbaar zijn gedragen kunnen NIET worden geruild. Voor retourneringen en/of ruilingen gelden de volgende voorwaarden:

a)    De artikelen dienen uiterlijk binnen 14 werkdagen na ontvangst voor retour aangemeld te worden. Ga hiervoor naar mijn account, selecteer de betreffende bestelling en geef de reden van retour aan.

b)    De goederen dienen in originele staat te zijn, d.w.z. ongedragen, in originele verpakking en in een degelijke verpakking teruggestuurd te worden. Indien de originele verpakking niet meer aanwezig is, zijn wij genoodzaakt om 25% van het aankoopbedrag in te houden.

c)    De voor retour aangemelde artikelen, dienen uiterlijk binnen 10 werkdagen na ontvangst van de bestelling op het bezorgadres aan ons teruggezonden te zijn.  

Het te ruilen / retourneren artikel dient te worden teruggestuurd worden naar 

Rondom Eva,

Kreitenmolenstraat 33d

5071 BA Udenhout

Vergeet niet om bij de zending een notitie met je naam, adres en ordernummer bij te sluiten!

De portokosten evenals het verzendrisico voor retourzending zijn voor rekening van de klant. De kosten van onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden in mindering gebracht op de terugbetaling. 

Bij retourneren zal het retour te ontvangen bedrag per omgaande aan u overgemaakt worden.

 

Reactie

/* shopScript */
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »