Facebook Twitter Pinterest

Affiliates en Rondom Eva

Rondom Eva maakt je zwangerschap en borstvoedingstijd nóg mooier. In mijn zoektocht naar mooie én goede zwangerschapslingerie ben ik op prachtige merken gestuit die voor elke smaak, maat en portemonnee prachtige lingerie bieden waar je tijdens je zwangerschap en borstvoedingsperiode behoefte aan hebt.  Omdat je er als (aanstaande) mama op alle momenten graag goed uitziet hebben we daarnaast ook een prachtige collectie badmode, nachtmode en sieraden. Hiermee maak ik je zwangerschap en borstvoeding nóg mooier!

Alle merken die we voeren hebben zich gespecialiseerd in zwangeren en jonge moeders die er graag goed uit zien. Je vindt bij ons dan ook de prachtige zwangerschapslingerie van Cake Lingerie, Cache Coeur, Mama by Alles en You!Lingerie en de sieraden van Jellystone Designs. We zijn er dan ook erg trots op dat ook de bladen regelmatig onze producten publiceren.


Heb jij een blog of website die zich ook richt op aanstaande en jonge moeders, profiteer dan mee!

Rondom Eva is aangesloten bij Affiliate4You. Samen Affiliate4You biedt Rondom Eva u een uniek partnerprogramma om met uw websites inkomsten te genereren. Dit kan door promotie te maken voor Rondom Eva Via Affiliate4You stellen we daarvoor promotiemateriaal ter beschikking (banners, tekstlinks, advertorials etc.) die u als affiliate op uw site(s) en in uw nieuwsbrieven kunt plaatsen. U kunt affiliate worden als u eigenaar bent van een website en interesse hebt om geld te verdienen aan uw bezoekers. Deelname aan dit programma is kosteloos!


Hoe werkt het?

Via het partnerprogramma kunt u eenvoudig iedere product uit onze collectie promoten. De verwerking, verzending en facturering van reserveringen nemen wij voor onze rekening. Uiteraard is onze klantenservice het aanspreekpunt voor alle vragen en opmerkingen van de klant gedurende de reservering. Het enige dat u hoeft te doen, is het maken van een link tussen uw site en die van ons en uw commissie in ontvangst nemen!
 

Invulling partnerprogramma

U kunt op diverse manieren een invulling geven aan het partnerschap:
- Diverse datafeeds met daarin alle (!) producten van Rondom Eva, hiermee kunt u onze producten (incl. afbeeldingen) op uw site tonen. Wanneer men daarop klikt en koopt, ontvangt u commissie.
- Speciale datafeeds met dagaanbiedingen, weekenddeals (weekendaanbiedingen), outletproducten (alle afgeprijsde artikelen), enz.
- Deeplinks en/of tekstlinks, deze verwijzen naar specifieke pagina’s en/of producten op Rondom Eva.
- Banners in diverse standaard maten die via uw website verwijzen naar (producten op) Rondom Eva.
- Kortingscodes die klanten aanmoedigen om via uw site naar (de producten van) Rondom Eva te gaan.

Via het netwerk van Affiliate4You worden uitingen automatisch bijgewerkt op uw site. U beschikt altijd over de meest actuele aanbiedingen en promotiemateriaal wat de resultaten zeker ten goede zal komen.

De commissie

Wanneer uw bezoekers op onze website Rondom Eva tot een koop zijn overgaan, betalen wij u commissie. Meer informatie hierover kunt u opvragen via Affiliate4You.

Aanmelden als partner

Interesse? Klik hier om aan te melden bij Affiliate 4 You
Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@Rondom Eva

 

Reactie

/* shopScript */
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »