Facebook Twitter Pinterest

Over Rondom Eva

Rondomeva is ontstaan toen Eva zwanger was van haar eerste kindje. Haar zoektocht naar fijne, comfortabele, maar toch ook mooi uitziende lingerie eindigde in een grote teleurstelling. Nergens leek er dat soort lingerie te verkrijgen. 

In haar zoektocht stuitte ze op een paar merken die mooie, comfortable zwangerschapslingerie aanboden. Met haar ondernemersgeest bedacht ze dat ze andere (bijna)-mama's wilde helpen en zo is rondomeva.nl begonnen. 

Hoewel de site goed liep en het Eva veel voldoening gaf andere mama's te helpen, besloot ze, door een aantal veranderingen in haar privé leven, te gaan zoeken naar een opvolger. 

Die heeft ze uiteindelijk gevonden in de vorm van Yvonne en Maarten, die sinds maart 2016 het stokje van haar hebben overgenomen. Yvonne en Maarten runnen met hun team sinds 2014 de website www.ikbenmama.nl. Ze hebben hier zoveel plezier in dat ze op zoek waren naar uitbreiding. Zij willen met rondomeva juist de mama centraal stellen. Met positie- en voedingslingerie, maar ook met verzorgingsproducten en kleding. Reactie

/* shopScript */
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »