Facebook Twitter Pinterest

Mammae

Mammae De Mammae voedingsbeha: de rolls royce onder de positie- en voedingslingerie. By far.
Begonnen met de prachtige en nog immer populaire purple borstvoedingsbh, inmiddels heeft dit mooie merk een hele kleurenscala. En meer: want ook grotere bustes kunnen ondersteund worden door een Mammae, met de Mammae Plus.

Mammae Plus voedingsbeha
Een beha wat bewijst dat Mammae voor kwaliteit gaat, want het is niet een maatje meer van hetzelfde. Het is een compleet opnieuw ontworpen beha, in samenspraak met lactatiekundigen en moeders.

Mammae Soft voedingsbeha
In 2012 voegen de dames hun nieuwste telg aan de collectie toe: de Mammae Soft. Omdat het soms ook wel lekker is even geen beugel te hebben in je beha, bijvoorbeeld 's nachts.

De voedingsbeha opnieuw uitgevonden
Mammae is uniek in soort: de voedingsbeha is echt opnieuw uitgevonden. Met het oog op baby, die snel gevoed kan worden en naar wens ook de borst kan vastpakken, en met het oog op mama. Want de opening is ook te verkleinen, zodat je in het openbaar ook discreet kunt voeden. De cups zijn voorgevormd, wat een mooi silhouette geeft en de materialen kritisch getest. Optimale zachtheid en een perfecte cup.

Mama's achter de Mammae
De mama's achter Mammae zijn Eva en Martine. Na de geboorte van hun kleintjes gefrustreerd door het akelige aanbod voedinsgbeha's, waarmee je niet echt vrouwelijk voor de dag komt en ook steeds met ontblote borst voedt. Aan de keukentafel gingen ze aan de slag met het allereerste ontwerp. Ze wonnen de Comeva startersaward en zaten bij de finalisten bij het Belgische tv-programma De Bedenkers. Dit maakte het mogelijk van idee naar werkelijkheid te gaan. Ze stortten zich vol op het proces, met het prachtige en innovatieve Mammae als resultaat. Gemaakt met de kritische ogen van moeders, bedacht door moeders en in samenwerking met lactiekundigen en verloskundigen. Looks, functionality, practicality: deze beha heeft het. Tot in de kleinste details merk je dat hier (ex-)borstvoedende moeders achter zitten. Met een passie voor hun product. De naam Mammae is overigens Latijn voor 'borsten' en inmiddels hun geregistreerde merk.

Pasvorm
Juist bij de Mammae is het belangrijk dat je de juiste maat kiest. Dit omdat het een voorgevormde, goed passende beugelbeha is. Je hebt dan niet de rekmarge van een normale no nonsense voedingsbeha. Hierdoor past de beha beter en geeft het meer steun.
Geen producten gevonden...
/* shopScript */
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »