Facebook Twitter Pinterest

Dahlia

Dahlia

Gemaakt door vrouwen voor vrouwen


We hebben het allemaal wel een keertje meegemaakt; je wordt overvallen door je menstruatie. Of zo hard moeten lachen dat je het niet droog houdt. Verbazingwekkend hoe snel je dan met je rug naar de muur toe een ruimte kunt verlaten!Dear Kate is nieuw in Nederland en exclusief verkrijgbaar bij Rondom Eva. De slips van Dear Kate mochten eenvoudigweg niet ontbreken in onze collectie. 1 op de 3 vrouwen heeft in meer of mindere mate last van urineverlies na de bevalling. Maar ook tijdens je zwangerschap kun je hier al last van hebben omdat er een baby op je blaas drukt.


Daarom zijn we zo blij met Dear Kate; revolutionair, lekvrij ondergoed voor vrouwen. De ontwerpster en oprichter van Dear Kate heeft een achtergrond in de chemische engineering. Deze kennis gebruikte ze om de gepatenteerde broekjes te ontwikkelen. Deze bevatten twee luxe microfiber laagjes en een dunne ademende buitenlaag; een revolutionaire ontdekking die je zelfvertrouwen een boost geeft!

Kenmerken Dear Kate Dear Kates zijn gemaakt voor vrouwen door vrouwen. Ze zijn machinewasbaar, vrouwelijk, comfortabel en laten je onbezorgd genieten van iedere dag! Dankzij de slips van Dear Kate ren jij straks lekker achter je kleintje aan in plaats van naar de wc!

Merken
Kleur
Model
/* shopScript */
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »