Facebook Twitter Pinterest

Zomaar een datum?

Zomaar een datum?

Over de 1e verjaardag - eerder gepubliceerd op 25 augustus 2011

De eerste verjaardag
Maanden kijk je er naar uit en in de meeste gevallen wordt je kindje niet op de uitgerekende datum geboren. Ons meisje werd verwacht op 16 augustus, maar liet daarna nog 13 dagen op zich wachten. Normaal gesproken ben ik nogal ongeduldig van aard, maar zij was het wachten waard. Ik voelde me goed, zij was bij mij in de buik nog erg beweeglijk, dus kozen we er voor de natuur zijn werk te laten doen en de bevalling niet in te leiden. Uiteindelijk is ze helemaal op eigen kracht geboren op 29 augustus. Aanstaande maandag wordt ze dan ook al weer een jaar! De slingers worden door een lieve tante gemaakt (die maakte er ook al een ter gelegenheid van haar geboorte), de taart is besteld, uitnodigingen verstuurd en het cadeau staat klaar.


Feest
Een heel jaar achter de rug. Een jaar waarin ons kleine meisje veranderde van een lief klein afhankelijk babytje in een klein mensje met een eigen willetje en een vrolijk karakter. Van drinken bij mama aan de borst, ging je langzamerhand ook lekker boterhammen en fruit eten. Lag je eerst nog rustig in de box, nu tijger je de hele woonkamer rond en ben je de wereld steeds meer aan het verkennen. Een heerlijk jaar waarin gelukkig alles voorspoedig liep in jouw leventje. Dat is dan ook wat we aanstaande zondag gaan vieren; jouw eerste mooie en gezonde jaar! Helaas is dat niet altijd vanzelfsprekend en daar mogen we dan ook best even bij stilstaan.


Jouw verjaardag
29 Augustus is voor ons dan ook nooit meer zomaar een dag, maar is jouw verjaardag! Opa’s en Oma’s komen, vrienden en familie en allemaal komen ze om jou te zien! Ik heb er zin in en hoop nog heel veel verjaardagen van jou te mogen vieren.

Ook Ramses Shaffy is op 29 augustus geboren

29 augustus is niet alleen jouw verjaardag, ook Michael Jackson, Ramses Shaffy, Jacco Eltingh en Ahmed Aboutaleb vier(d)en op deze datum hun verjaardag. Hun verjaardag wordt waarschijnlijk op een hele andere manier gevierd / herdacht. Ben benieuwd wat voor bijzonders jullie doen met de 1e verjaardag van jullie kindje!


Zwangerschapslingerie      Zwangerschapsbadmode     Zwangerschapsnachtmode

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
/* shopScript */
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »