Facebook Twitter Pinterest

Zo Mooi

  • Geplaatst op
  • Door Eva den Doelder
  • Geplaatst in Miskraam
  • 0
Zo Mooi

Afbeelding: www.yourdayinaframe.nl
Het verdriet van een miskraam - eerder gepubliceerd op 7 auugustus 2011

Zoals ik in mijn vorige blog al beschreef hoopte ik dat mijn lichaam zijn werk zou doen. Tot de controle afgelopen woensdag bij de gynaecoloog gebeurde er helemaal niets. Bij deze controle kreeg ik dan ook een recept mee voor medicatie die de miskraam moest gaan opwekken. Van tevoren had ik bij een lactatiekundige al navraag gedaan of dit te combineren viel met de borstvoeding, dit was gelukkig geen probleem. Het recept heb ik echter niet meer opgehaald; thuisgekomen van het ziekenhuis begon het vloeien. Gezien de omstandigheden was ik hier blij mee, mijn lichaam deed het op eigen kracht, precies zoals ik graag wilde. Ik voelde me akelig en verdrietig, maar vond het goed zo.
 

Helaas werd vrijdagavond alles ineens anders, het bloedverlies werd zo heftig dat ik met spoed naar het ziekenhuis moest. Daar werd laat in de avond een curretage uitgevoerd om het bloeden te stoppen. Het medisch team was erg begripvol en heeft me goed gesteund. Ook de buurvrouw stond paraat om op onze dochter te passen (thnks buuv!) maar toch is dit een vervelende ervaring waar ik weer bovenop zal moeten krabbelen. Heb niet alleen een hoop bloed maar ook een zwangerschap verloren.
 

Het liedje "Zo Mooi" van Bløf geeft goed dat gevoel weer.


Zwangerschapslingerie      Zwangerschapsbadmode     Zwangerschapsnachtmode

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
/* shopScript */
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »