Facebook Twitter Pinterest

Winnen! BV: de Melkfabriek

Winnen! BV: de Melkfabriek

Ook 's avonds ben ik vaak nog bezig met zaken die te maken hebben met zwangerschap en borstvoeding. Zo plofte ik ook vorige week op de bank om met een kop thee me te verbazen over de verhalen van aanstaande tienermoeders in het BNN programma "Vier handen op één buik".

In de aflevering die ik keek was de BN-er die de aanstaande moeder ging begeleiden Sofie van den Enk die je kunt kennen als winnares van "Wie is de Mol" in 2014. Ik kende haar ook nog op een andere manier, namelijk als klant. Tijdens de zwangerschap van haar oudste bestelde ze bij Rondom Eva een mooie voedingsbeha (en liet een mooie review achter, dus als je even zoekt weet je welke ;-) )

De voice over ging verder en vertelde dat Sofie volgende week haar eerste boek publiceert BV: de Melkfabriek. BV: de Melkfabriek

Reden voor mij om contact op te nemen met Sofie. Zij vertelt "tijdens het borstvoeden van mijn oudste kind viel het me op dat er geen boeken waren die op een leuke, frisse manier schreven over het bijzondere fenomeen dat borstvoeding is. Bovendien kwam ik op sites veel radicale types tegen die zo pro-borstvoeding waren dat het een beetje doorsloeg. Terwijl het soms natuurlijk gewoon niet lukt, of niet bij je past. In de benadering van Rondom Eva herken ik me wel. Borstvoeding is hardstikke mooi en verdient dan ook mooie lingerie.

Omdat we allebei op dezelfde manier met borstvoeding begaan zijn, mag ik vijf exemplaren van het boek weggeven! Wil jij ook kans maken op een exemplaar? Meld je dan hier aan. Op 25 febrauri maken we de winnaars bekend. 

Extra kans om een exemplaar te winnen? Ook op onze FBpagina en Instagram kun je winnen!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
/* shopScript */
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »