Facebook Twitter Pinterest

Wat je als zwangere vrouw van L'Oreal kunt leren

Wat je als zwangere vrouw van L'Oreal kunt leren

Ken je die reclames – al dan niet nagesynchroniseerd - waarbij een prachtige vrouw een crème aan de vrouw probeert te brengen? Ze eindigen steevast met de opmerking “omdat je het waard bent”. Precies daaraan moest ik denken toen ik deze week een zwangere dame aan de telefoon had.

Je bent het waard

Ze had een vraag over een zwangerschapsbadpak en vertelde me ondertussen dat ze helemaal enthousiast is over een zwangerschapsbeha die ze eerder had besteld. Waarop ik vertelde dat deze ook nog in een aantal andere kleuren te verkrijgen is. Ik hoorde haar even denken want het werd stil aan de andere kant van de lijn. Blijkbaar stond ik op de speaker, want op de achtergrond hoorde ik haar partner lief zeggen: “dan bestel je er toch nog één in een andere kleur schat, je bent het waard”.


Gemiddeld 5 tot 6 beha’s

En wat had deze lieve partner gelijk! Nederlandse vrouwen hebben gemiddeld 5 tot 6 beha’s in hun lade liggen. Wanneer ze zwanger worden lijkt er iets vreemds te gebeuren; veel vrouwen vinden 1 beha dan voldoende. En dat terwijl je in deze periode een goede beha extra nodig hebt. Immers je lichaam (als eerste je borsten!) verandert enorm tijdens je zwangerschap. Door je borsten de juiste ondersteuning te bieden blijven ze mooier in vorm. Ook zul jij je beter voelen als je beha lekker zit en past bij de kleding die je draagt.


Slappe borsten voorkomen

Er zijn vrouwen die niet voor borstvoeding kiezen omdat ze daar slappe borsten van zouden krijgen. Niets is minder waar; borstvoeding is géén oorzaak voor slappe borsten. Hoe voorkom je slappe borsten na je zwangerschap? Draag tijdens je zwangerschap een beha die je borsten voldoende ondersteunt. De tijd dat je een oma-model moest gaan dragen om dit te bereiken ligt gelukkig ver achter ons, dus dat is geen excuus! Daarnaast helpt borstvoeding je om geleidelijk je zwangerschapskilo’s weer kwijt te raken. Wanneer je de borstvoeding ook nog eens geleidelijk afbouwt als jij en je kindje daar aan toe zijn hoeven je borsten zeker niet slap te worden.


Jouw lichaam waarin nu jullie kindje groeit is het dus zeker waard om een mooie én goede beha te dragen!Afgebeeld is zwangerschapsbeha Licorice van Cake Lingerie.

Zwangerschapslingerie      Zwangerschapsbadmode     Zwangerschapsnachtmode

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
/* shopScript */
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »