Facebook Twitter Pinterest

Wat geef je een trotse papa voor vaderdag

Wat geef je een trotse papa voor vaderdag

Bijna is het vaderdag. En omdat het leuk is om (de aanstaande) papa dan te verwennen wordt er overal weer hard nagedacht waar we papa dit jaar weer mee gaan verrassen. Het mooiste cadeautje dat ik ooit gaf voor vaderdag was een positieve zwangerschapstest. Maar omdat dát niet zo vanzelfsprekend is (en bovendien een beetje kortdag) hebben we een aantal suggesties op een rijtje gezet waarmee je papa kunt verrassen.


Zeg het met je shirt

Tshirt voor papa en romper voor je kleintjeZoals je in de reactie onder het vorige blog wel kon lezen zijn niet alleen mama’s trots op hun kinderen, papa’s natuurlijk net zo. Hoe leuk is het dan om dat terug te laten komen op het rompertje van je kleintje en op papa’s t-shirt?

Wij vonden dit exemplaar op Etsy.


 

Kinderknutsel

Als je kindje al wat groter is kunnen jullie samen iets moois maken voor papa. Leuk om samen te doen en nog leuker om te zien hoe trots je kleintje zal zijn op het eindresultaat! Op Pinterest hebben we een aantal ideetjes voor je verzameld. Zet de knutselspullen maar vast klaar!Draag je kindje altijd bij je 

Leren armbandSupertrots ben ik als ik mijn mooie armband draag met daarin de namen van mijn dochters. Maar waarom zouden papa’s geen mooie armband kunnen dragen met de namen van hun kindjes? Er zijn tegenwoordig steeds meer mooi stoere armbanden voor papa’s te vinden. Wij vonden dit eenvoudige maar stoere model. Wedden dat papa deze met trots draagt?

 

 


Foto’s
Maken jullie ook zo veel foto’s van je kindje? Veel foto’s blijven vaak maar op je camera of je laptop staan. Vaderdag is een mooi moment om eindelijk eens wat met die foto’s te doen. Er is inmiddels zo veel mogelijk. Laat een mooi canvas bedrukken, print de foto op hout, op een t-shirt of een tuinposter. Je kunt het zo gek niet bedenken! Even googlen levert je allerlei mogelijkheden op.

 


Bijtspeeltje Jellystone DesignsSleutelhanger

Kindjes streken graag alles in hun mond, zeker wanneer de tandjes aan het doorkomen zijn. Deze stoere sleutelhanger van Jellystone Designs is niet alleen erg stoer voor papa, maar is ook vriendelijk voor het tandvlees van je kleintje. Zo maak je niet alleen papa blij, maar ook je kindje!

 


We hopen dat we je met deze tips inspiratie hebben gegeven. Weet jij al wat het wordt dit jaar?


Zwangerschapslingerie      Zwangerschapsbadmode     Zwangerschapsnachtmode 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
/* shopScript */
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »