Facebook Twitter Pinterest

Vijf vaderdagcadeaus voor de vaders van vandaag (én morgen)

Vijf vaderdagcadeaus voor de vaders van vandaag (én morgen)

Als klein meisje zong ik over vaderdag een liedje: “ vader krijgt een mooi cadeau, een boek een das een pijp ofzo”. Dat zijn niet echt cadeautjes voor de hedendaagse (aanstaande) papa’s. Daarom hier 5 tips voor de papa’s van vandaag:

Wanneer je zwanger bent of net moeder ben je vorige week misschien flink verwend door je partner. Het was immers moederdag. Nog maar 4 weekjes en dan is het vaderdag. Natuurlijk wil jij (de aanstaande) papa dan ook verrassen met een passend cadeau. Dus helpen wij je aan wat inspiratie!


1. Een gepersonaliseerd sieraad

Ook voor papa’s zijn er prachtig stoere armbanden en kettingen te koop waar je de naam van jullie kindje in kunt laten graveren. Zo vonden wij deze ketting of deze stoere armband. Kindje nog niet geboren? Geef dan alvast het sieraad en laat de naam er later in graveren. Zeker weten dat je dan een bijzonder cadeau voor papa hebt!

gepersonaliseerde armband
armband via sieraadgraveren.nl
 


2. Een boek

Tsja, het eerste idee uit dat liedje is misschien toch nog niet eens zo gek. Natuurlijk ga je dan niet voor zware kost. Voor aanstaande vaders vonden we deze van Kluun. Is jullie kleintje al geboren, dan heeft uitgeverij Snor leuke titels zoals bijvoorbeeld het Zwangerschapsboek voor Mannen of deze:

Dochters! handleiding voor vaders
Boek via Uitgeverij Snor 


3. Een duimstok

Vroeger gaf ik mijn vader wel eens gereedschap voor vaderdag. Simpelweg omdat ie anders niks wist te verzinnen en vaak nog wel een nieuwe nijptang of schroevendraaiers nodig had. We vonden echter een duimstok die een bijzondere herinnering kan worden. Met dit cadeautje hou je namelijk op een leuke manier de groei van jullie kleine spruit bij!

Duimstok voor papa's

Duimstok via Cadeau.nl

4. Een kinderboek

Vraag eens aan je schoonouders of je partners favoriete kinderboek nog op zolder ligt. Hoe bijzonder is het om daaruit straks aan jullie kindje voor te lezen? Is het boek niet meer te vinden? Vraag dan of ze nog een titel weten en kijk of je dat boek kunt bemachtigen. Samen lezen is immers heerlijk!
 

5. Een mobieltje

Veel papa’s zijn tegenwoordig erg gehecht aan hun mobieltje. Voor het behoud daarvan scoor je hier voor je kleintje zijn eigen mobieltje.

Bijtspeeltje mobieltje
Bijtspeeltje via Rondomeva.nl 

 

Hopelijk zit er een leuke suggestie voor je tussen! Heb jij al een vaderdagcadeau? We horen graag waarmee jij (de aanstaande) papa verrast. Wie weet breng je andere moeders zo ook weer op goede ideëen!

 
Zwangerschapslingerie      Zwangerschapsbadmode     Zwangerschapsnachtmode 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
/* shopScript */
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »