Facebook Twitter Pinterest
slapen

Van ledikant naar (stapel)bed in 5 stappen

Van ledikant naar (stapel)bed in 5 stappen Mijn peuter gaat sinds een paar weken naar de peuterspeelzaal. Ze heeft het daar super naar haar zin. Er wordt heel veel gespeeld met de andere kindjes en dat is soms best vermoeiend. Dus gaat ze ’s middags af en toe nog even slapen. Zo ook vandaag. Omdat haar grote zus op school was gaf dat mij mooi de gelegenheid om nog even wat te werken – dacht ik. Ik had mezelf net met een kop thee achter de laptop geinstalleerd en daar stond ze ineens terug in de woonkamer!

Een droom van een Moederdag

Een droom van een Moederdag Enigszins verbaasd nam ik gisteren bij het ophalen van mijn peuter bij de creche een cadeautje in ontvangst. Voor “moederdag” zeiden de leidsters er bij. Natuurlijk; het is bijna meivakantie en de laatste zondag daarvan is het al weer Moederdag!

7 tips om lekker te slapen tijdens je zwangerschap

7 tips om lekker te slapen tijdens je zwangerschap Je hoort het je collega ’s middags nog vertellen “slaap nog maar even lekker, als je baby er straks is, is het gedaan met de ongestoorde nachten en het uitslapen”. Niets liever wil je, maar het is 3 uur ’s nachts, jij hebt al 96 schapen geteld en je ligt nog steeds wakker. En dat terwijl je niets liever wilt dan lekker slapen! Daarom hebben wij een aantal tips voor je verzameld die je kunnen helpen om beter te slapen.

5 tips om een Zen-mama te zijn

5 tips om een Zen-mama te zijn Mijn lieve peuterdochter gaf me vanmorgen op de fiets in twee zinnetjes weer een prachtig inzicht. Als eerste zei ze “was leuk hè mama, schilderen?” We hadden namelijk samen een schilderij gemaakt voor papa voor vaderdag. Nadat we daar even over babbelden kwam de volgende opmerking; “samen koekjes gemaakt he mama?”

Dat ik in het weekend onder andere ook alle ramen heb gezeemd, een mand met strijk heb weggewerkt en alle bedden heb verschoond slaat zij (gelukkig) niet op. Door deze twee simpele zinnetjes deed ze me inzien hoe makkelijk het kan zijn om een “zen-mama” te zijn.

Daarom voor alle (aanstaande) mama’s 5 tips om een Zen-mama te zijn:

/* shopScript */
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »