Facebook Twitter Pinterest
Oppas

Wat je tijdens je zwangerschapsverlof zeker moet doen

Wat je tijdens je zwangerschapsverlof zeker moet doen Via twitter volg ik veel zwangere mama’s ik zie dan ook regelmatig voorbij komen dat er wordt afgeteld naar het zwangerschapsverlof, wat kun je daar naar uitkijken! Heerlijk in alle rust jezelf voorbereiden op het kindje dat er aan komt en nog die laatste dingetjes doen waar je straks misschien niet meer aan toe komt.

Zo vind ook jij de ideale oppas en geniet je zorgeloos van je avondje uit

Zo vind ook jij de ideale oppas en geniet je zorgeloos van je avondje uit Ze stond hier gewoon ineens op de stoep. Om een trapje te lenen weliswaar. Ze gaat studeren aan de PABO en is net in Breda gearriveerd om haar studentenkamer in het appartementengebouw achter me in te richten. Toeval of niet, maar al babbelend kwamen we er achter dat we allebei uit hetzelfde zeeuwse dorp komen en onze grootouders bijna naast elkaar wonen. Al met al dus de ideale oppas waar ik eigenlijk naar op zoek was; woont dichtbij, is gek op kinderen, nog geen drukke agenda en toch ook min of meer vertrouwd!

/* shopScript */
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »