Facebook Twitter Pinterest
kraamtijd

Wat je tijdens je zwangerschapsverlof zeker moet doen

Wat je tijdens je zwangerschapsverlof zeker moet doen Via twitter volg ik veel zwangere mama’s ik zie dan ook regelmatig voorbij komen dat er wordt afgeteld naar het zwangerschapsverlof, wat kun je daar naar uitkijken! Heerlijk in alle rust jezelf voorbereiden op het kindje dat er aan komt en nog die laatste dingetjes doen waar je straks misschien niet meer aan toe komt.

10 Tips voor een ontspannen kraamweek

10 Tips voor een ontspannen kraamweek Je telt de weken af tot de uitgerekende datum, spannend allemaal. Wanneer dient jullie kleintje zich aan, hoe ziet het er uit maar vooral ook, hoe zal het zijn als je straks je kleine wondertje in je armen hebt? Hoe het ook zal lopen, die eerste week is voor iedereen heel bijzonder; je gezinssituatie verandert, je hebt ineens de zorg voor een heel klein mensje en ook in je lijf gebeurt van alles. Daarom hier een paar tips die je kunnen helpen om ontspannen de kraam week door te komen.

/* shopScript */
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »