Facebook Twitter Pinterest
herinneringen

7 tips om je echofoto te bewaren

7 tips om je echofoto te bewaren Eindelijk is het dan zo ver; je bent 12 weken zwanger en je mag een echo laten maken! Voor de meeste aanstaande papa’s en mama’s de eerste keer dat je jullie kindje zien; een bijzonder moment. Keer op keer pak je dan ook de echofoto’s er bij om nog eens te kijken naar jullie kleine wondertje.

9 redenen waarom moeder zijn zo mooi is

9 redenen waarom moeder zijn zo mooi is In een gesprek dat ik gisteren met een vriendin had kwamen we beide tot de conclusie dat we allebei de laatste jaren erg veranderd waren. De manier waarop ik naar het leven kijk en het ervaar is enorm veranderd sinds ik moeder ben geworden. Hoe mooi is het dan om je te realiseren wat je allemaal zo prachtig vind aan het moederschap?

5 tips om een Zen-mama te zijn

5 tips om een Zen-mama te zijn Mijn lieve peuterdochter gaf me vanmorgen op de fiets in twee zinnetjes weer een prachtig inzicht. Als eerste zei ze “was leuk hè mama, schilderen?” We hadden namelijk samen een schilderij gemaakt voor papa voor vaderdag. Nadat we daar even over babbelden kwam de volgende opmerking; “samen koekjes gemaakt he mama?”

Dat ik in het weekend onder andere ook alle ramen heb gezeemd, een mand met strijk heb weggewerkt en alle bedden heb verschoond slaat zij (gelukkig) niet op. Door deze twee simpele zinnetjes deed ze me inzien hoe makkelijk het kan zijn om een “zen-mama” te zijn.

Daarom voor alle (aanstaande) mama’s 5 tips om een Zen-mama te zijn:

In de container of doe je er wat moois mee?

In de container of doe je er wat moois mee? Eindelijk is het dan zover; je houdt je kindje in je armen! Uiteraard is dat een moment waar je als mama enorm naar toe hebt geleefd. Voor veel mama’s is er nog iets waar ze, zeker tegen het einde van de zwangerschap, naar uit kijken; het weer aankunnen van je gewone kleding. Voor de een lukt het wat sneller dan de ander, maar dat moment komgt weer. Maar wat doe je dan met je zwangerschapskleding?

/* shopScript */
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »