Facebook Twitter Pinterest
borstvoedingslingerie

De 5 meest gemaakte fouten bij het dragen van een zwangerschapsbeha

De 5 meest gemaakte fouten bij het dragen van een zwangerschapsbeha Zodra je zwanger bent gaan je borsten zowat instant groeien. Niet zo vreemd want ze bereiden zich voor om straks je kindje te kunnen voeden zodra het is geboren. Je zult dan ook merken dat het vinden van de juiste zwangerschapsbeha niet altijd even makkelijk is. Je lijf is volop aan het veranderen en bijna al je maten dus ook. De verkeerde zwangerschapsbeha dragen is niet alleen erg oncomfortabel, maar kan ook leiden tot diverse ongemakken en zelfs ontstekingen.

3 redenen om mooie zwangerschapslingerie te dragen

3 redenen om mooie zwangerschapslingerie te dragen Wannneer je op zoek gaat naar een zwangerschapsbeha kom je heel veel functionele maar ontzettend saaie modellen tegen. Maar waarom zou je als (aanstaande) of jonge mama hiermee genoegen nemen? Er zijn diverse redenen voor (aanstaande) moeders om op zoek te gaan naar mooie en sexy lingerie.

Eerder gepubliceerd op 3 februari 2012

/* shopScript */
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »