Facebook Twitter Pinterest
borstvoeding

Winnen! BV: de Melkfabriek

Winnen! BV: de Melkfabriek Ook 's avonds ben ik vaak nog bezig met zaken die te maken hebben met zwangerschap en borstvoeding. Zo plofte ik ook vorige week op de bank om met een kop thee me te verbazen over de verhalen van aanstaande tienermoeders in het BNN programma "Vier handen op één buik".

Afscheid van de borst

Afscheid van de borst Ergens heb ik het altijd geweten. Als ik ooit moeder zou worden dan zou ik borstvoeding gaan geven. Voor mij voelde dat als een hele logische keuze. Niet eens een keuze eigenlijk, maar eerder een (bio)logisch gevolg van het moederschap.

Zo bouwt ook papa een band met je baby

Zo bouwt ook papa een band met je baby Een van de vragen die veel zwangere vrouwen gesteld wordt is “ga je straks borstvoeding geven?” En laten we voorop stellen dat het antwoord altijd goed is als het voor jou goed voelt! Het is jouw kindje en jij voelt het beste aan wat voor jullie werkt.

Zoogcompressen; wassen of wegwerpen?

Zoogcompressen; wassen of wegwerpen? Je kindje borstvoeding geven roept bij de meeste mama’s mooie warme gevoelens op. Hoe mooi is het als je zelf je kindje kunt voeden en ondertussen ook heerlijk kunt knuffelen? Dat borstvoeding geven veel voldoening geeft blijkt wel uit de inspanningen die sommige moeders hiervoor moeten leveren; een speciaal dieet, kolven op het werk, consulten bij een lactatiekundige; het is het allemaal waard! Als alles eenmaal loopt zoals het hoort, kunnen jullie volop samen genieten.

/* shopScript */
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »