Facebook Twitter Pinterest
Bevallen

10 Tips om je bevalling op gang te brengen

10 Tips om je bevalling op gang te brengen Mijn hoogzwangere vriendin keek reikhalzend uit naar de volle maan; dan zou de baby eindelijk komen! Maar wat er ook gebeurde, geen baby. Wel sliep ze een gat in de dag. Voor alle dames die wachten op de geboorte van hun baby zetten wij een aantal tips op een rijtje die (zouden) helpen om de geboorte op gang te brengen:

10 Tips voor een ontspannen kraamweek

10 Tips voor een ontspannen kraamweek Je telt de weken af tot de uitgerekende datum, spannend allemaal. Wanneer dient jullie kleintje zich aan, hoe ziet het er uit maar vooral ook, hoe zal het zijn als je straks je kleine wondertje in je armen hebt? Hoe het ook zal lopen, die eerste week is voor iedereen heel bijzonder; je gezinssituatie verandert, je hebt ineens de zorg voor een heel klein mensje en ook in je lijf gebeurt van alles. Daarom hier een paar tips die je kunnen helpen om ontspannen de kraam week door te komen.

/* shopScript */
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »