Facebook Twitter Pinterest
beugelbeha

De 5 meest gemaakte fouten bij het dragen van een zwangerschapsbeha

De 5 meest gemaakte fouten bij het dragen van een zwangerschapsbeha Zodra je zwanger bent gaan je borsten zowat instant groeien. Niet zo vreemd want ze bereiden zich voor om straks je kindje te kunnen voeden zodra het is geboren. Je zult dan ook merken dat het vinden van de juiste zwangerschapsbeha niet altijd even makkelijk is. Je lijf is volop aan het veranderen en bijna al je maten dus ook. De verkeerde zwangerschapsbeha dragen is niet alleen erg oncomfortabel, maar kan ook leiden tot diverse ongemakken en zelfs ontstekingen.

Ik ga op vakantie en neem mee… mijn borsten

Ik ga op vakantie en neem mee… mijn borsten "Kun je je werk dan helemaal niet loslaten?" hoor ik je denken. Gelukkig kan ik dat wel, maar ik ga niet op vakantie. Geen 5 dagen naar New York of 8 dagen naar Australië zoals ik de afgelopen weken bij diverse dames op Facebook voorbij heb zien komen. Vandaag wil ik jullie wat vertellen over mijn borsten.

/* shopScript */
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »