Facebook Twitter Pinterest
baby

Van ledikant naar (stapel)bed in 5 stappen

Van ledikant naar (stapel)bed in 5 stappen Mijn peuter gaat sinds een paar weken naar de peuterspeelzaal. Ze heeft het daar super naar haar zin. Er wordt heel veel gespeeld met de andere kindjes en dat is soms best vermoeiend. Dus gaat ze ’s middags af en toe nog even slapen. Zo ook vandaag. Omdat haar grote zus op school was gaf dat mij mooi de gelegenheid om nog even wat te werken – dacht ik. Ik had mezelf net met een kop thee achter de laptop geinstalleerd en daar stond ze ineens terug in de woonkamer!

Zo bouwt ook papa een band met je baby

Zo bouwt ook papa een band met je baby Een van de vragen die veel zwangere vrouwen gesteld wordt is “ga je straks borstvoeding geven?” En laten we voorop stellen dat het antwoord altijd goed is als het voor jou goed voelt! Het is jouw kindje en jij voelt het beste aan wat voor jullie werkt.

9 redenen waarom moeder zijn zo mooi is

9 redenen waarom moeder zijn zo mooi is In een gesprek dat ik gisteren met een vriendin had kwamen we beide tot de conclusie dat we allebei de laatste jaren erg veranderd waren. De manier waarop ik naar het leven kijk en het ervaar is enorm veranderd sinds ik moeder ben geworden. Hoe mooi is het dan om je te realiseren wat je allemaal zo prachtig vind aan het moederschap?

/* shopScript */
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »