Facebook Twitter Pinterest

Kan jouw zwangerschapsbeha door de beugel?

Kan jouw zwangerschapsbeha door de beugel?

Een goed passende beugelbeha in jouw favoriete stijl zorgt dat jij je fantastisch zwanger voelt! Hij geeft je voldoende steun, prachtige vorm en een schitterend silhouet.

Afgebeeld is zwangerschapslingerie Mozambique van Mama by Alles.

Beugelbeha’s

Veel vrouwen dragen graag een beugelbeha. Het geeft je borsten een mooie vorm en daarbij ook prima ondersteuning. Toch is het een hardnekkige fabel dat je dit tijdens je zwangerschap en borstvoedingsperiode niet zou moeten doen.


Specialisten in zwangerschapslingerie

Gelukkig zijn er steeds meer mooie merken zoals Cache Coeur en Cake Lingerie die zich specialiseren in mooie zwangerschapslingerie. Net als bij gewone lingerie vind je dan ook voor elke smaak en situatie een mooie beha, of je nu op zoek bent naar een goede t-shirt beha, een mooie basic, een romantisch model of één voor een mooi decolleté, het is er allemaal! Binnen al die varianten tref je ook verschillende beugelbeha’s, ideaal voor vrouwen met een vollere cup en voor vrouwen die net een beetje meer vorm en / of steun willen.


Beugelbeha prima mogelijk tijdens je zwangerschap

In de eerste 8 weken van je zwangerschap en de eerste 4 weken na je bevalling kunnen je borsten aan flinke veranderingen onderhevig zijn. In deze periode adviseren we een fijne zachte beha te dragen. Zodra deze groei gestabiliseerd is kun je weer prima een beugelbeha dragen.  De beugels van een zwangerschapsbeha lopen iets verder door onder de oksel waardoor ze je melkklieren niet afknellen. Uiteraard is het wel van belang dat je de juiste maat draagt! De beugel moet mooi om de borst heen vallen en mag het weefsel niet afknellen, wanneer je beha niet prettig zit heb je niet de juiste maat of voor jou juiste model.


Voel je fantastisch zwanger
Een goed passende beugelbeha in jouw favoriete stijl zorgt dat jij je fantastisch zwanger voelt! Hij geeft je voldoende steun, prachtige vorm en een schitterend silhouet.  

Vind jij het lastig de juiste zwangerschapsbeha te selecteren? Download dan gratis ons E-book "Help, mijn borsten groeien" hierin vind je nog meer waardevolle tips!

Zwangerschapslingerie      Zwangerschapsbadmode     Zwangerschapsnachtmode


 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
/* shopScript */
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »