Facebook Twitter Pinterest

In de container of doe je er wat moois mee?

In de container of doe je er wat moois mee?

Eindelijk is het dan zover; je houdt je kindje in je armen! Uiteraard is dat een moment waar je als mama enorm naar toe hebt geleefd. Voor veel mama’s is er nog iets waar ze, zeker tegen het einde van de zwangerschap, naar uit kijken; het weer aankunnen van je gewone kleding. Voor de een lukt het wat sneller dan de ander, maar dat moment komgt weer. Maar wat doe je dan met je zwangerschapskleding?

Eindelijk is het dan zover; je houdt je kindje in je armen! Uiteraard is dat een moment waar je als mama enorm naar toe hebt geleefd. Voor veel mama’s is er nog iets waar ze, zeker tegen het einde van de zwangerschap, naar uit kijken; het weer aankunnen van je gewone kleding.  Voor de een lukt het wat sneller dan de ander, maar dat moment komgt weer. Maar wat doe je dan met je zwangerschapskleding? Op Facebook stelde ik deze vraag ook al eens. Wanneer je het gevoel hebt dat je gezin nog niet compleet is bewaar je de kleding natuurlijk voor een mogelijk volgende zwangerschap. Is dat niet het geval dan zul je de kleding waarschijnlijk nooit meer dragen.

De meest voor de hand liggende opties zijn in de kledingcontainer of verkopen op Marktplaats.  Voor het laatste heb je met een kleine baby misschien niet altijd de tijd. Daarom keek Rondom Eva nog eens verder en vond nog een paar suggesties:

  1. Laat je kleding verkopen door Big Bellies de keuze is dan aan jou of je zelf een deel van de opbrengst krijgt of deze ten goede laat komen aan een aantal goede doelen.
  2. Heb je mooie herinneringen aan de kleding en kan je er daarom geen afstand van nemen? Maak er iets moois van! Wat dacht je bijvoorbeeld van deze leuke patchworkdeken (in dit geval gemaakt van t-shirts, maar dat kan natuurlijk ook met andere kledingstukken)
  3. Zelf (net als ik) niet zo handig? Je kunt het ook laten doen! Bij Groene Spruitkunnen ze er leuke knuffels of kleertjes voor je kleintje van maken of net als in bovenstaande foto een mooie deken.


Ik ben erg benieuwd wat jij met je positiekleding doet! Laat het ons weten op Facebook of laat hieronder je reactie achter!

Zwangerschapslingerie      Zwangerschapsbadmode     Zwangerschapsnachtmode 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
/* shopScript */
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »