Facebook Twitter Pinterest

Hoe het allemaal begon

Hoe het allemaal begon

Rondom Eva, hoe het allemaal begon (eerder geplubliceerd op 22-7-2011)

Al een aantal jaren werk ik bij een bedrijf dat heel stoer gereedschap verkoopt. Op de binnendienst ben ik daar verantwoordelijk voor een aantal landen dat door plaatselijke dealers wordt bewerkt. Een prachtig product en een mooi bedrijf, toch mis ik nog iets. Het moet iets commercieels zijn en iets waar ik mijn creativiteit in kwijt kan. Het liefste ook met een product waar ik een emotie bij heb. Ik kan maar niet vinden wat dat dan moet zijn…

In december 2009 kan ik mijn geluk niet op! Na een eerdere miskraam ben ik opnieuw zwanger! Dit kindje is hardstikke actief en ik voel me prima. Natuurlijk verandert mijn lijf volop. Omdat voor mij al vast staat dat ik borstvoeding wil gaan geven ga ik trots met mijn groeiende buik de stad in. Helaas wordt ik niet heel gelukkig van het aanbod in zwangerschapslingerie.

Terwijl ik lig te woelen omdat ik met mijn alsmaar groeiende buik de slaap niet kan vatten bedenk ik dat ik deze twee dan maar moet combineren! Tijdens mijn zwangerschapsverlof begin ik dan ook druk met het schrijven van een ondernemingsplan. Nu bijna een jaar verder is het tijd voor een volgend kindje.

En we noemen het:
Rondom Eva 

Zwangerschapslingerie      Zwangerschapsbadmode     Zwangerschapsnachtmode


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
/* shopScript */
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »