Facebook Twitter Pinterest

Borsten en boomhutten

Borsten en boomhutten

Als klein meisje wist ik misschien al wel dat Barbie toch echt geen reeel beeld van een vrouw is.

Barbies of boomhutten
Als klein meisje was ik meer een jongen. Met een mooie jurk deed je me geen plezier en met poppen al helemaal niet. Sterker nog; wanneer een vriendinnetje aan me vroeg of ik met de Barbies kwam spelen gaf ik als antwoord dat ik niet wist hoe dat moest. Liever bouwde ik bij de schuur van mijn Opa een mooie boomhut of ging ik aan de knutsel. Of wist ik toen misschien al wat ik nu weet?


Zwangerschapsbeha's in alle maten

Telkens wanneer ik ergens ben om mijn mooie zwangerschapslingerie aan (aanstaande) moeders te laten zien gebeurt het wel een keer. Een zwangere vrouw die na enige weifelen op fluisterende toon aan me vraagt “mijn maat heb je zeker niet?”.  Helaas ben ik niet zo’n expert dat ik iemands cupmaat zo op het oog kan inschatten, maar Cake Lingerie heeft prachtige zwangerschapsbeha’s tot en met cup M. Ik heb dan ook nog niet iemand teleur moeten stellen vanwege haar cupmaat.


Als klein meisje wist ik misschien al wel dat Barbie toch echt geen reeel beeld van een vrouw is.  Op deze foto zie je Katie Halchishick van de website Healthy Is The New Skinny.
 

Barbie is niet echt!


Op haar lichaam is aangegeven wat er allemaal veranderd zou moeten worden om op de Barbie te lijken die ze in haar handen heeft.  Eens te meer illustreert dit hoe ver Barbie van de realiteit afstaat.


Jij bent prachtig!
Dus lieve dames; je lichaam krijgt prachtige rondingen door je zwangerschap en dat is fantastisch! Immers je draagt een kindje in je buik. In veel gevallen betekent dat ook dat je borsten in omvang zullen toenemen, maar je wordt daardoor echt geen uitzondering! Barbie is degene die onnatuurlijk is, jij bent prachtig! 

 

Zwangerschapslingerie      Zwangerschapsbadmode     Zwangerschapsnachtmode 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
/* shopScript */
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »