Facebook Twitter Pinterest

8 manieren om je zwangere buik vast te leggen

8 manieren om je zwangere buik vast te leggen

Je bent zwanger. In je buik groeit jullie kindje en je lichaam krijgt prachtige vormen. Dit is een hele bijzondere periode die het verdient om mooi vastgelegd te worden. Dat kan natuurlijk op heel veel manieren. Sommige vrouwen gebruiken een mooie buikfoto ook voor op het geboortekaartje. Of jullie nu zelf foto’s gaan maken, of een fotograaf inschakelen, wij verzamelden alvast wat inspiratie voor je. Lees snel verder voor onze tips.

Jullie handen om je buik

Mooi symbolisch, terwijl je kindje nog groeit in jullie buik omarmen jullie het nu al.

 

Met een huisdier

Huisdieren voelen vaak feilloos aan wat er aan de hand is. Ook wanneer jij zwanger bent. Honden worden vaak extra waakzaam. Hoe mooi is het dan om die band van je huisdier met je nog ongeboren kindje vast te leggen?

 

Schoentjes

Veel vrouwen willen graag iets kopen voor hun baby zodra ze weten dat ze zwanger zijn. Bijvoorbeeld van die lieve kleine sneakertjes. Hoe leuk is het dan om deze ook te gebruiken voor een mooie buikfoto?

 

Dagboek

Leuk als je het verloop van je zwangerschap vast wilt leggen. Geef op je buik aan hoe veel weken je zwangerschap gevorderd is en leg dit iedere week vast. Helemaal bijzonder is het dan om de serie af te sluiten met je baby op je buik!


Grote broer of zus

Als het niet je eerste kindje is, is het helemaal bijzonder om ook de grote broer of zus bij de foto’s te betrekken. Kleine kinderen zijn vaak ook erg spontaan waardoor je erg ongedwongen foto’s krijgt.

 

Silhouet

Door de prachtig ronde vormen die je lichaam nu krijgt is het extra mooi om je nieuwe silhouet vast te leggen. Extra mooi wordt dit wanneer je gebruikt maakt van tegenlicht.

 

Henna

Tijdelijke henna tattoeages zijn prachtig. Helemaal wanneer je zo’n mooie zwangere buik hebt. Laat een mooie hennatekening op je buik maken en leg dit vast, zo ziet je buik er extra sierlijk uit!

 

Zeg het met bloemen

Van bloemen word ik altijd vrolijk. Of je nu je borsten verstopt achter een enorm boeket of een simpele bloem op je buik legt; bloemen geven je foto net dat beetje extra.

 

Alle getoonde foto's zijn afkomstig van Pinterest. Daar vind je nog veel meer inspiratie voor het maken van mooie foto's. We hopen dat we je genoeg ideeën hebben gegeven om ook jouw zwangerschap op een mooie manier vast te leggen! 

 

Zwangerschapslingerie      Zwangerschapsbadmode     Zwangerschapsnachtmode 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
/* shopScript */
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »