Facebook Twitter Pinterest

3 redenen om mooie zwangerschapslingerie te dragen

3 redenen om mooie zwangerschapslingerie te dragen

Wannneer je op zoek gaat naar een zwangerschapsbeha kom je heel veel functionele maar ontzettend saaie modellen tegen. Maar waarom zou je als (aanstaande) of jonge mama hiermee genoegen nemen? Er zijn diverse redenen voor (aanstaande) moeders om op zoek te gaan naar mooie en sexy lingerie.

Eerder gepubliceerd op 3 februari 2012

Saaie voedingsbeha’s of liever sexy? Aan jou de keuze!

Wannneer je op zoek gaat naar een zwangerschapsbeha kom je heel veel functionele maar ontzettend saaie modellen tegen. Maar waarom zou je als (aanstaande) of jonge mama hiermee genoegen nemen? Er zijn diverse redenen voor (aanstaande) moeders om op zoek te gaan naar mooie en sexy lingerie. Onderstaand noemen we er alvast drie.

1. Zwangere en borstvoedende vrouwen zijn prachtig!

Een zwangere vrouw straalt en is prachtig om te zien. Ook al voelen sommige vrouwen dat niet zo; een zwangerschap en borstvoeding voorziet een vrouw van practige rondingen. En juist die rondingen maken je mooi! Waarom zou je dan al dat moois wegstoppen in saaie, niet flatterende lingerie? Koop een mooi setje in je favoriete kleur, eventueel met mooi kant om je nieuwe prachtige lichaam te laten zien.
 

2. Sexy lingerie is goed voor je zelfvertrouwen

Sommige vrouwen voelen zich verre van sexy tijdens hun zwangerschap en borstvoedingsperiode. Tijdens je zwangerschap ben je misschien een paar pondjes aangekomen die je niet meteen kwijt bent waardoor je minder lekker in je vel steekt. Wanneer een vrouw mooie lingerie draagt maakt dat dat ze zich sexy en zelfverzekerd voelt. Een mooie beha dragen met een bijpassend broekje kan je net dat beetje extra zelfvertrouwen geven dat je nodig hebt!


3. Je partner zal het waarderen

Eerlijk is eerlijk, iedereen wordt blij van lingerie! Vrouwen houden er van omdat ze zich goed voelen wanneer ze het dragen. Mannen houden er van omdat lingerie net genoeg van een vrouwenlichaam laat zien om ze op te winden. Wanneer je zwanger bent of net moeder gaat er zo veel van je aandacht naar je kindje dat je partner wel eens wordt vergeten waardoor het in de slaapkamer niet meer zo spannend is. Je partner verrassen met sexy zwangerschapslingerie of een mooie borstvoedingsbeha kan dan ook een mooie manier zijn om ook hem de nodige aandacht te geven.


Zwangerschapslingerie      Zwangerschapsbadmode     Zwangerschapsnachtmode

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
/* shopScript */
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »