Facebook Twitter Pinterest
Blog

Winnen! BV: de Melkfabriek

Winnen! BV: de Melkfabriek

Ook 's avonds ben ik vaak nog bezig met zaken die te maken hebben met zwangerschap en borstvoeding. Zo plofte ik ook vorige week op de bank om met een kop thee me te verbazen over de verhalen van aanstaande tienermoeders in het BNN programma "Vier handen op één buik".

De 5 meest gemaakte fouten bij het dragen van een zwangerschapsbeha

De 5 meest gemaakte fouten bij het dragen van een zwangerschapsbeha

Zodra je zwanger bent gaan je borsten zowat instant groeien. Niet zo vreemd want ze bereiden zich voor om straks je kindje te kunnen voeden zodra het is geboren. Je zult dan ook merken dat het vinden van de juiste zwangerschapsbeha niet altijd even makkelijk is. Je lijf is volop aan het veranderen en bijna al je maten dus ook. De verkeerde zwangerschapsbeha dragen is niet alleen erg oncomfortabel, maar kan ook leiden tot diverse ongemakken en zelfs ontstekingen.

Van ledikant naar (stapel)bed in 5 stappen

Van ledikant naar (stapel)bed in 5 stappen

Mijn peuter gaat sinds een paar weken naar de peuterspeelzaal. Ze heeft het daar super naar haar zin. Er wordt heel veel gespeeld met de andere kindjes en dat is soms best vermoeiend. Dus gaat ze ’s middags af en toe nog even slapen. Zo ook vandaag. Omdat haar grote zus op school was gaf dat mij mooi de gelegenheid om nog even wat te werken – dacht ik. Ik had mezelf net met een kop thee achter de laptop geinstalleerd en daar stond ze ineens terug in de woonkamer!

/* shopScript */
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »